Bericht versturen
Thuis ProductenHydraulische Lift

300KG tractie en Hydraulische Liften 4m Rolstoelliften voor Gebouwen

Certificaat
China FUJI through (GUANGDONG) Elevator Group Co., Ltd certificaten
China FUJI through (GUANGDONG) Elevator Group Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

300KG tractie en Hydraulische Liften 4m Rolstoelliften voor Gebouwen

300KG tractie en Hydraulische Liften 4m Rolstoelliften voor Gebouwen
300KG tractie en Hydraulische Liften 4m Rolstoelliften voor Gebouwen 300KG tractie en Hydraulische Liften 4m Rolstoelliften voor Gebouwen 300KG tractie en Hydraulische Liften 4m Rolstoelliften voor Gebouwen

Grote Afbeelding :  300KG tractie en Hydraulische Liften 4m Rolstoelliften voor Gebouwen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Fuji hydraulic
Certificering: ICP ce
Modelnummer: FJ_HY-03
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: 13000-20000USD
Verpakking Details: HET OVERZEESE VERSCHEPEN
Levertijd: 20days
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 40/WEEK

300KG tractie en Hydraulische Liften 4m Rolstoelliften voor Gebouwen

beschrijving
capaciteit: 1-8MT Zuiger: 27m
Cabine: 304# roestvrij staal Snelheid: 0,4 m/s
Hoog licht:

300kg tractie en hydraulische liften

,

de tractie van 300kg Fuji en hydraulische liften

,

de rolstoelliften van 300kg 4m voor gebouwen

300kg hydraulische Gedreven Gehandicapte de Rolstoellift 111m van het de Lift Kleine Huis van het Hoogte Hydraulische Huis de Liftvilla Ele van de Huislift

 

Het product beschrijft:

De huisliften is momenteel het populairste multifunctionele opheffende platform op de markt. De lopende snelheid is snel en stabiel, is de productveiligheid hoog, en de installatie is eenvoudig. De voetafdruk is klein en geen stichtingskuil wordt vereist. Volgens klantenbehoeften, worden het kader en de glasbescherming toegevoegd, die veilig, mooi en praktisch is. Het is geschikt voor de oplossing van passages zonder hindernissen met groot hoogteverschil tussen vloeren.

 

Wordt de Hydraulische lift van Guangdong Fuji gebruikt over de hele wereld als een methode die enorme macht verstrekt in vergelijking met het compacte ontwerp dat het neemt. Van Graafwerktuigen om eenheden te boren zijn er vele soorten zwaar mechanisme dat uit deze technologie voordeel haalt. Deze technologie werd uiteindelijk geïntroduceerd in aan de systemen van de parklift waar de hydraulica zware voorwerpen zoals auto's kunnen opheffen zonder veel ruimte op te nemen.


Een hydraulisch systeem van de parklift maximaliseert het potentieel van een bepaalde landmassa, of het of hierboven, binnen of in openlucht ondergronds is. Traditioneel één die parkeerplaats aan één auto en op auto slechts maar met een systeemauto's van de parklift kan wordt vergeleken worden gestapeld en worden georganiseerd zodat meer parkeerplaatsen voor meer mensen kunnen worden tot stand gebracht. Dit is groot gelijk voor oude en nieuwe gebouwen, waar de hogere capaciteit waarschijnlijk in hogere opbrengst zal worden omgezet.

 

Gegevensblad

Het opheffen macht Hydraulisch Tractie Gedwongen
Totale het opheffen hoogte 1m12m 1m50m 1m9m
Einden 2-5 2-20 2-4
Ladingscapaciteit 400kg 400kg-2000kg 400kg
Snelheid 0.25m/s 0.4m/s-1.5m/s 0.4m/s
Het vereiste van de machineruimte Nr No/Yes Ja
Kuilvereiste Nr Ja Ja

 

 

Het bedrijf heeft een professioneel speciaal team voor het installeren van liften in oude gebouwen gevestigd, en professioneel die onderhoudspersoneel naar de post volgens het aantal liften kunnen sturen in elke gemeenschap worden geïnstalleerd, zodat zij de foutenplaats binnen 15 minuten kunnen bereiken; en er zal het inleidende coördinatiewerk zijn. Het professionele geschikte de supervisiepersoneel van de projecttechniek en behandelt effectief diverse problemen die zich tijdens het bouwproces voordoen; zodat elke gebruiker die de Lift kiest van Guangdong Fuji de grootste waarborg kan krijgen!

 

Met een professioneel team van de naverkoopdienst, heeft het de totstandbrenging van het principe van „één vraag, twee uren geleid, en de snelle reactie op klant koppelt“ in de liftindustrie terug, en geïntegreerd de actieve geest in de de volledig-dienstdienst. Slechts met een echte betekenis van initiatief kunnen wij klanten slechts door dienen meer te denken en het doen van meer kan wij onze klanten goed echt dienen.

 

Contactgegevens
FUJI through (GUANGDONG) Elevator Group Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Feng

Tel.: +13928523665

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)