Bericht versturen
Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfsprofiel

Bedrijfprofiel
FUJI door van de de Liftgroep (werd van GUANGDONG) Co., Ltd opgericht in 2005. Het is professionele liftonderneming het integreren designning het op grote schaal, het onderzoeken en ontwikkeling, productie, marketing, installatie, en de onderhoudsdiensten. het vertrouwen en de steun van meer dan 100 zakelijke klanten rond de wereld met zijn uitstekende technologie, producten van uitstekende kwaliteit, en oprechte dienst heeft gewonnen.
Met de stijgende sterkte van de onderneming, in volgend jaar zal de fabriek zich aan een nieuwe indusrial streek bewegen wat rond 50,000 vierkante meters behandelen.
Onze merkfuji lift wordt gemaakt in Guangdong China en wij zijn Japanse aandeelhoudersonderneming die vervaardigend en leverend met hoogte - kwaliteit.
Wij vertrouwen op dat, u ons citaat in Prijs, Kwaliteit en Technologie concurrerendst zult vinden. Gelieve te voelen vrij om eender welke vraag over ons citaat of om het even wat betreffende lift te maken. Het zou ons genoegen zijn om eender welke verduidelijking te maken indien nodig.
Wij verzekeren op elk moment u van onze beste aandacht en de diensten.
Yuan Feng
Mobiel: +86-13928523665
Wat is: +8613928523665
Wechat: yf13928523665
Website: http://www.elevatorslift.com

China FUJI through (GUANGDONG) Elevator Group Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China FUJI through (GUANGDONG) Elevator Group Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In de loop van de jaren, hebben wij hard en actief gecultiveerd de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers gewerkt en verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuidoost-Azië

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Guangdong FUJI

Aantal werknemers : 200~500

Jaarlijkse omzet : 200000-5000000

Opgericht Jaar : 1997

Export pct : 20% - 30%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China FUJI through (GUANGDONG) Elevator Group Co., Ltd Certificaten China FUJI through (GUANGDONG) Elevator Group Co., Ltd Certificaten China FUJI through (GUANGDONG) Elevator Group Co., Ltd Certificaten China FUJI through (GUANGDONG) Elevator Group Co., Ltd Certificaten